Utförsäljning och ny butik i Rödeby

Många har nog redan fått nys om att vi kommer flytta butiken i Mars. När vet vi inte riktigt men vårt kontrakt ute på Rosenholms udde går ut den sista Mars och vi ska försöka få det att lappa ihop rätt bra. Hade vi kunnat hade vi gärna varit kvar ute på udden, men nu har vi inga val.

Nya butiken i Rödeby

Efter att vi har kollat runt på ett tiotal olika lokaler så bestämde vi tillslut att slå till på gamla sängfabriken i Rödeby.  Mina tankar om att flytta butiken till Rödeby är att det blir en rolig omstart och företaget är så pass etablerat att det inte är några problem att ligga lite i utkanten. Det tar några minuter att köra till Rödeby från Lyckeby.

Den nya adressen kommer bli Kestorpsvägen, Rödeby.

Utförsäljning på Rosenholms udde

Vi har börjat med utförsäljning i våra nuvarande lokaler, halva priset på allt som finns kvar och tanken är att vi inte ska flytta över så mycket av de gamla sakerna till Rödeby utan vi har redan börjat samla på nyinkommet som ska packas upp.

Som ni även kanske har märkt så ligger våra auktioner still, men dom kommer snart rulla på som vanligt och det kommer bli lite nya roliga uppdateringar. Kommer även bli en hel del förändringar hur vi kommer jobba med butiken, men mer om det senare.

 

Written by Prylboden
Tack för att du läser vår nyhetsblogg. Tänk på att vi inte raderar några inlägg från sidan och sakerna kanske redan är sålda. Är du intresserad av något är det lättast att ringa till oss eller besöka butiken i Rödeby.